Uz online 4look Store nikad lakše do profesionalnih alata iz udobnosti naslonjača!

Internetska trgovina i internetska kupnja posljednjih godina postali su trend, a danas su potreba svakog od nas. Živimo u užurbanom vremenu u kojem nam je svaki trenutak dragocjen i želimo ga što bolje iskoristiti pa internetske trgovine sve češće koristimo kao jedan od načina da uštedimo vrijeme i kupujemo u miru, iz udobnosti vlastitog naslonjača, uz dovoljno informacija za donošenje kvalitetne i pametne odluke o kupovini. 

Upravo zato je i 4look koncept, etabliran na hrvatskom tržištu kao uvoznik i distributer brojnih svjetski poznatih frizerskih profesionalnih brendova, odlučio ići u korak sa zahtjevima tržišta te nakon deset godina djelovanja proširiti svoju prisutnost i na područje internetske trgovine na www.4lookstore.com uz par klikova mišem ili nekoliko dodira prstom po ekranu vašeg pametnog telefona, možete kupiti vrhunske profesionalne alate i kozmetiku renomiranih brendova u svega nekoliko minuta. 

U ponudi naše nove internetske trgovine nalazi se profesionalna kozmetika za njegu kose i tijela talijanskih brendova Kemon i Acca Kappa, kao i sušila, glačala i uvijači za kosu talijanskog brenda Elchim, Panasonic aparati za šišanje te fascinantno širok asortiman četki i češljeva dva profesionalna najpoznatija svjetska proizvođača – Acca Kappa i Y.S. Park. 

Danas živimo u vremenu kada nisu samo profesionalci ti koji koriste profesionalne proizvode i alate, već svatko od nas i kod kuće želi ono najbolje što tržište nudi pa je baš zato ova internetska trgovina savršeno mjesto za sve one koji smatraju da zaslužuju vrhunsku kvalitetu i performanse bez premca!

Kupi sada
Trgovina