Najnoviji trendovi 


Segment 4look Beauty Concepta čini frizerski salon s tradicijom djelovanja dužom od desetljeća, tijekom kojeg su se naši frizeri usavršavali i gradili svoje iskustvo u frizerskoj struci kako bi uvijek bili u korak s najnovijim tehnikama i tehnologijama, kao i trendovima i zahtjevima tržišta te na taj način našim klijentima ponudili najbolju uslugu.

U ponudi frizerskog salona su usluge koloracije i dekoloracije, različite tehnike izrade pramenova, junior, master i senior šišanja, stilističke usluge i izrade svečanih frizura, kao i brojni tretmani za zdravlje i ljepotu kose i vlasišta. 

U našem radu koristimo proizvode renomiranog talijanskog brenda Kemon. U ponudi imamo i prirodne boje za kosu, bez amonijaka, obogaćene njegujućim sastojcima, kao i prirodne linije proizvoda za njegu kose. Alati koje koristimo u radu svjetski su prepoznati profesionalni alati, kao što su Y.S. Park češljevi, Acca Kappa četke za kosu i Elchim sušila. 

Naši frizeri kontinuirano se educiraju i završili su brojne radionice, kao što su one posvećene geometrijskim tehnikama šišanja, izradi podignutih svečanih frizura, izradi modernih tehnika pramenova i posvjetljivanja, tretmanima njege kose i vlasišta i brojne druge, a iz sezone u sezonu sudjeluju i na radionicama novih modnih trendova u šišanju i bojenju kose.

Frizerski salon

4Look partneri

Karla Benić

Frizerka s višegodišnjim iskustvom čija stručnost posebno dolazi do izražaja pri šišanju, a kreativnost pri izradi fen frizura i stiliziranju kose, posebice kada je riječ o svečanim i kreativnim frizurama.

Kristina Klopan

Posebno se ističe po svojoj stručnosti u uslugama bojenja i šišanja, tretmanima njege kose i vlasišta, kao i specifičnim frizerskim savjetovanjima.

Marina Kamauli

Frizerska s bogatim iskustvom rada u struci čije vještine se posebno ističu kod usluga šišanja, fen frizura i stiliziranja kose, kao i tehničkih usluga bojenja i izrade pramenova.

 

4Look frizeri

Morena Baćić

Iznimno iskusna frizerka koja najviše uživa u transformacijama i promjenama stila frizure svojih klijenata, vrhunski je stručnjak za šišanje, kao i savjetovanje.

Ana Tudor

Tijekom godina iskustva u frizerskoj struci izbrusila je svoje vještine šišanja, a posebno uživa u tretmanima njege kose i vlasišta te tretmanima transdermičkim kisikom.

Iva Banušić

Stručnjak za šišanje, ali i bojenje kose te izradu pramenova, a posebno uživa u provođenju tretmana njege kose.

 

Matea Pađen

Frizerka koja svoju kreativnost najradije izražava kroz fen frizure i stiliziranje kose te svečane i kreativne frizure, a posebno uživa u radu s djecom i dječjim šišanjima.

Marija Gojani

Njega i tretmani kose i vlasišta njezina su specijalnost, uključujući tretmane transdermičkim kisikom, a posebno je vješta u izradi fen frizura i stiliziranju kose.

Katja Lucić

Stručnjak za izradu pramenova, fen frizure i stiliziranje kose. Posebno uživa u tretmanima njege kose i vlasišta, kao i u šišanjima.

 

Kristina Ferinac

Najviše uživa u tretmanima transdermičkim kisikom te u bojenju kose.

Dijana Gashi

Uz fen frizure i stiliziranje kose, najviše voli raditi tretmane njege kose i vlasišta.

Natalia Braz

Najviše uživa u transformacijama boje, izradi pramenove i usluga koloracije općenito, kao i u fen frizurama i stilističkim uslugama.