Najnoviji trendovi 


4Look frizerski salon brine o zdravlju i ljepoti kose svojih klijenata više od desetljeća pod motom ...jer zdrava kosa je lijepa kosa. Frizeri koji čine 4Look tim kontinuirano se usavršavaju i grade svoje iskustvo u frizerskoj struci kako bi uvijek bili u korak s najnovijim tehnikama i tehnologijama, kao i trendovima i zahtjevima tržišta te na taj način 4Look klijentima ponudili najbolju uslugu.

U našem radu koristimo proizvode renomiranih svjetskih brendova: Kérastase, Kemon i K18 te Y.S. Park češljeve, Acca Kappa četke za kosu i Elchim sušila.U ponudi imamo i prirodne boje za kosu, bez amonijaka, obogaćene njegujućim sastojcima, kao i prirodne linije proizvoda za njegu kose.

U ponudi frizerskog salona su usluge koloracije i dekoloracije, različite tehnike izrade pramenova, junior, master i senior šišanja, stilističke usluge i izrade svečanih frizura, kao i brojni tretmani za zdravlje i ljepotu kose i vlasišta. 

Naši frizeri kontinuirano se educiraju i završili su brojne radionice, kao što su one posvećene geometrijskim tehnikama šišanja, izradi podignutih svečanih frizura, izradi modernih tehnika pramenova i posvjetljivanja, tretmanima njege kose i vlasišta i brojne druge, a iz sezone u sezonu sudjeluju i na radionicama novih modnih trendova u šišanju i bojenju kose.

 

Frizerski salon

4Look partneri

Kristina Klopan

Posebno se ističe po svojoj stručnosti u uslugama bojenja i šišanja, tretmanima njege kose i vlasišta, kao i specifičnim frizerskim savjetovanjima.

4Look frizeri

Morena Baćić

Iznimno iskusna frizerka koja najviše uživa u transformacijama i promjenama stila frizure svojih klijenata, vrhunski je stručnjak za šišanje, kao i savjetovanje.

Iva Banušić

Stručnjak za šišanje, ali i bojenje kose te izradu pramenova, a posebno uživa u provođenju tretmana njege kose.

Marija Gojani

Njega i tretmani kose i vlasišta njezina su specijalnost, uključujući tretmane transdermičkim kisikom, a posebno je vješta u izradi fen frizura i stiliziranju kose.

 

Natalia Braz

Najviše uživa u transformacijama boje, izradi pramenove i usluga koloracije općenito, kao i u fen frizurama i stilističkim uslugama.

Ines Debelić

Višegodišnje iskustvo učinilo ju je vještom u izradi fen frizura i stručnom u tehnikama koloracije i šišanja.