K18 linija proizvoda

Revolucija u njezi kose stigla je u 4LOOK!

K18 je linija proizvoda za njegu kose s patentiranom tehnologijom za kosu za koju je klinički dokazano da oporavlja kosu od oštećenja uzrokovanih kemijskim tretmanima, termičkim oblikovanjem, mehaničkim oblikovanjem i oštećenjem zbog okoliša.

Tretman u salonu K18 maskom u samo 4 minute bez ispiranja, pomoću patentiranog bioaktivnog peptida ojačava kosu i daje joj elastičnost te istovremeno oporavlja kosu od svih oblika oštećenja, olakšava raščešljavanje te čini kosu mekanom i glatkom. Nakon tretmana kosa je kao nova.

Učinkovitost K18 tretmana temelji se na patentiranom K18Peptidu. Riječ je o jedinstvenom slijedu aminokiselina koji prodire u pramen kose, djeluje unutar korteksa dlake, i obnavlja disulfidne veze oštećene u salonu i kod kuće. K18 je prvi proizvod u povijesti koji je ponovno povezao prekinute keratinske lance, razbijene kemijskim postupcima. Klinički je dokazano da kosi vraća mladoliko, elastično stanje bez ispiranja.

K18Hair ne sadrži sulfate, parabene, ftalate, silikone, umjetne boje, natrijev klorid, formaldehide, veganski je i proizveden bez okrutnosti prema životinjama.

Rezerviraj termin

 

Trajanje usluge: 1 sat
Cijena K18 tretmana u salonu uz fen frizuru: 180,00 kn za kratku kosu (do ramena); 230,00 kn za dugu kosu (ispod ramena)

K18 linija proizvoda