The Italian Touch #22

Dvadeset i drugo izdanje The Italian Touch magazina predstavlja Kemonovu modnu kolekciju frizura za jesen/zimu 2017./2018. Cjelokupna kampanja je snimana u Londonu s fokusom na Shoreditch i  Camden te Bond i Oxford Street.

U ovoj kolekciji inovativan i multietnički London predstavljen je paralelno uz glamurozniji i modni dio grada, pružajući tako inspiraciju za držanje koraka s trendovima koji dolaze u ovoj sezoni. Iza ove kolekcije je šest mjeseci istraživanja, analiziranja trendova i rada na editorijalu. Ideje moraju evoluirati, ali naš cilj ostaje uvijek isti – doprinijeti boljoj percepciji frizera u društvu na način da budu priznati i poštovani kao ono što oni zbilja jesu: profesionalci stila i ljepote.

ATTITUDE

Ovaj mood kolekcije odražava bogatstvo koje potječe iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća i koristi artizanske detalje, tanke siluete, dragocjene materijale i zasićene boje. Zajedničke značajke duge i srednje kose su geometrijski perimetri, raslojavanje i stupnjevi, koji jamče ekstremnu svestranost i nosivost frizure, od najvoluminoznijih kovrča do svilenkasto glatkog izgleda. Kratki stilovi su vrlo ženstveni, s mekim šiškama. Bakar postaje "Blorange", zahvaljujući pastelnoj nijansi. Alternativa "Lychee" je potpuno nova kombinacija ružičaste s mješavinom žute boje. Za muškarce kosa je srednje dužine.

DUSK

Ovaj mood utjelovljuje fuziju dana i noći, spoj stilova, tkanina i trendova koji se miješaju i prilagođavaju svakoj prigodi: tehničke tkanine, čipka i svila, fluidne forme, tamne boje osvijetljene metalnim bljeskovima. Kosa je intenzivna, vraća se crna boja, ali tonirana je plavim nijansama i asimetričnim oblicima, dajući na taj način novu odvažnost klasičnom bobu. Sjajni smeđi tonovi omogućuju ton na ton posvijetljivanje koje ide prema bež nijansama, mekani oblici i istaknute šiške oživljavaju srednje / duge stilove, omogućujući slobodu u stylingu. Ametist je inovativni dodir sezone: naglašen jedinstvenim oblicima, s neravnim perimetrima i destrukturiranim valovima. Za muškarce kosa je unisex i ima više buntovnički izgled, nepočešljan, kovrčav, bez definiranih tonova, ali s obiljem valova koji omogućuju igranje sa stylingom.

THE ITALIAN TOUCH #22 KOLEKCIJA
Art Director: Mauro Galzignato
Fotograf: Filippo Fortis
Frizeri stilisti: Pierre Baltieri, Antonio Candido, Davide Carlucci, Diego Comandulli, Francesca Morelli, Diego Padula, Daniele Pelella, Riccardo Rogari
Modni koordinator, make up & stilist: Bookin’ Agency

PROGRAM LOOK&LEARN SEMINARA THE ITALIAN TOUCH 22 KOELKCIJE dostupan je na http://www.4look.hr/4look-academy/seminari/the-italian-touch/.