HairStyle News 2014 program

U Hrvatskom kulturnom domu u Rijeci, dana 22. i 23. ožujka 2014. godine, održat će se 11. Međunarodni frizerski festival – Hairstyle News 2014.

4look Academy & Kemon ponosni su pokrovitelji ovog najvećeg godišnjeg okupljanja frizera u Hrvatskoj. Zato smo odlučili pripremiti brojne zanimljivosti i iznenađenja kroz edukaciju i druženje, a u nastavku je plan i program za koji smo sigurni da će zainteresirati kako frizere i medije, tako i širu javnost.

U frizerskom showu koji će se održati u subotu 22.03.2014. u vremenu od 17:30 do 18:30 sati, predstavit ćemo ovogodišnju kolekciju talijanske mode „The Italian Touch“ koja odiše „grange styleom“ istodobno povezujući romantiku i ljepotu s urbanošću i buntovnošću 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća.

Zahvaljujući „Green Technology“ predstavit ćemo nove sistem bojanja na bazi priodnih sastojaka iz ekološkog uzgoja koji prikazuje na koji način brand „Kemon“ vidi frizersku budućnost poštujući prirodu i zdravlje čovjeka.

„Plavuše“ su uvijek u modi, pa tako i ove godine zauzimaju važno mjesto u frizerskom svijetu. Iz tog razloga prezentirat ćemo odvažnu žena koje nose plavu boju kose kroz kolekciju „Glamour Blond“.

Kolekciju će prezentirati: P.K. Hair by Primož Keršič & 4look Academy Team by Karla Benić i Josip Erbežnik.

Koreografiju showu potpisuje Ivona Brnelić zajedno s plesnom skupinom. Za make-up na modelima zaslužne su Maja Zatezalo Frgačić i Maja Jelenić.

Kolekciju će nositi poznati modeli:

-     Lana Gržetić – Miss Hrvatske 2013.

-     Ivana Paris – Miss Universe Hrvatska 2002.

-     Linda Prelec – Gentlenam's Choice (GC) 2013.

Uz navedena imena kolekciju će nositi i manekenke agencije Glamour T.

Modeli će nositi haljine renomirane hrvatske tvrtke Vesna Sposa, koja svoj prepoznatljiv izričaj njeguje punih 20. godina.                

Vesna Sposa uvijek je u trendu i tijeku sa potražnjom tržišta jer nudi vlastiti dizajn, dizajn poznatih svjetskih grupacija kao i dizajnera, ali nudi i  mogućnost kreiranja po zamisli klijenta. Posluje na lokacijama: Rijeka, Karlovac, Split, Varaždin i Zagreb.

U sajamskom prostoru od 24 m² prezentirat ćemo proizvode za njegu i stiliziranje kose by Kemon. Uz to moći će se pogledati i kupiti profesionalne škare Massugu kao i cijeli tehnički asortiman proizvoda branda UKI (sušila za kosu, pegle, četke, uvijače...). Na sajmu pripremamo prezentacije i najnovija tehnika izrade „Sticky Meches“ pramenova, uz pomoć posebne ljepljive papirnate trake, kojima se dobiva popularni efekt prirodnog prelijevanja jačih i nježnijih kontrasta. Sticky Meches pramenovi pružaju slobodu kreiranja vlastitih tehnika, izgled sjena (pramenova) i dubinu tonova. Posebnost ove tehnike leži u njenom stapanju pramenova i osnovne boje čime se postiže, toliko željeni, prirodni izgled koji licu daje svježinu, toplinu i mekoću.

U 21:00 sati, održati će se party u prostoru 4look Academy salona za VIP klijente- frizere i press -novinare.

U nedjelju, 23.03.2014., u sklopu Hairstyle Newsa 2014, u prostoru 4look Academy salona održat će se radionica šišanja „step by step“ (iz kolekcije „The Italian Touch 2014.“) i pramenova (kolekcija „Sticky Meches“). Radionicu će voditi Primož Keršič, internacionalni stilist branda Kemon i Karla Benić, nacionalna edukatorica „The Italian Touch“ kolekcije, iz 4look Academy.

Vjerujemo da ćete doći i ove godine, a mi ćemo dati sve od sebe da Vam boravak učinimo ugodnim i zanimljivim te da sa sobom ponesete bogato iskustvo o novim modnim trendovima.

4look Academy Team